Verkoop

Kijk meteen bij Aktueel Aanbod!


Al ligt het accent van mijn bedrijf niet bij de verkoop van piano’s of vleugels, toch kom ik wel eens een instrument tegen dat ik echt de moeite waard vind. Dit zijn meestal relatief jonge occasions die een uitgebreide onderhoudsbeurt krijgen en met garantie te koop worden aangeboden.

 

Daarnaast komt het voor dat ik een interessante oudere piano of vleugel restaureer voor de verkoop.

 

Als u bij mij een piano of vleugel koopt bent u zeker van eerlijke voorlichting en goede service.

Bemiddeling bij aan- of verkoop

Er worden veel piano's en vleugels via de grote websites op internet aangeboden en verhandeld. Dit kan een goede manier zijn om een mooi instrument te vinden, maar als leek heeft u ècht het advies van een vakman nodig. Te dikwijls zie ik een pas gekochte piano of vleugel waar te veel voor betaald is en waar veel werk noodzakelijk is om deze optimaal bespeelbaar te maken.

 

 

 

Bemiddeling werktbij mij als volgt:

 

Te koop: Als u een piano of vleugel te koop heeft, dan sluit u met mij een overeenkomst waarin komt te staan voor welke prijs u het instrument minimaal wilt verkopen en onder welke voorwaarden. Als één van ons een koper vindt betaalt u mij 10 % van de verkoopprijs met een minimum van € 300,= voor een piano en € 500,= voor een vleugel. Dit is inclusief transport binnen Nederland gelijkvloers en voor vleugels die niet langer zijn dan 2 meter.

Let op: De praktijk wijst uit dat dit alleen werkt binnen de regio waar ik werk, dat is in een straal van 25 km rond Emmen.

 

Aanschaf: U kunt mij opdracht geven een piano of vleugel te zoeken. Wij sluiten dan een overeenkomst waarin zo precies mogelijk komt te staan wat voor instrument u zoekt en voor welke prijs. Op het moment één van ons een geschikt instrument vinden betaalt u mij 10 % van de prijs met een minimum van € 300,= voor een piano en € 500,= voor een vleugel. Dit is inclusief transport binnen Nederland gelijkvloers en voor vleugels die niet langer zijn dan 2 meter.

 

 

Neemt u geen risico, maar laat u zich adviseren door een vakman!